Очень горько когда плачет мать украинка...

Елена Порицкая 2
Дуже гірко, коли плаче мати українка!
- Милі наші Дівчата!
Взяли в руки жіночі, автомата...
Пішли Країну Україну захищати.
В дорогу благословив Бог і мати!
Та не судилось вижити у полум'ї війни...
В нашій памяті залишаться усміхнені вони!
Загинули дівчата зовсім молоді!
В деяких дітки залишились малі...
І смуток дуже нагнітає...
Навіщо смерть таке вчиняє?
Від кого дозвіл такий має?
Народила мати доню, щоб жила!
Не для смерті пестила її в добрі,
Щоб потім побачити замість весілля.
У холодній землі з квітками в труні...
Плачьте матері хай сльози наші,
Молитви дійдуть до Бога... не у сні!
Хай чує Бог, як матері благають...
Закінчити війну, синів дочок їх зберегти...
Нехай залишаться живі...
Не для війни дітей ростили ми!
Зрозумійте це пани...
Господи Благаю війну в Україні припини!
- Милі наші Дівчата!
Взяли в руки жіночі, автомата...
Пішли Країну Україну захищати.
В дорогу благословив Бог і мати!
Олена.Українка - Дуже гірко, коли плаче мати українка...