Рiднi мови

Ада Канарейцева
Обидвi  piднi мови ви моi:
Ти – украiнська i ти, руська мова
Пливли ви по життю, мов двi piки,
Проявлюючи вiчне Боже слово…

Менi однаково, чи чую я «Люблю»-
Чи хтось зрече, что я тебе «Кохаю».
Я землю цю слов’янську мою
На «наших» i «чужих» не роздiляю.

«Брати i сестри! Будьмо в мирi жити!»
Благословiння Господа лунае.
Менi однаково, чи чую я «Люблю»,
Чи хтось зрече, що я тебе «Кохаю»…

29.04.2017