Де була, коли я тобою кричав?!

Кудревич Карина
Поясни, чому море падає в океан?
Чому сире м'ясо мені прикладають до ран?
Чому голод-найбільший з можливих травм?
Кому я молюсь,коли бог - то і є тиран?!

Де була,коли я тобою кричав?
З ким пила, коли я себе втрачав?
Ким була, коли я тобою мовчав?
Чим жила, коли я тебе так жадав?!

З ким спала, коли я на тебе чекав?
Розкажи як жила, коли я тебе оминав?
Поясни мені, як воно "далі потрібно жити"?!
Ти не знаєш, як хочу тебе зараз вбити!
Ти  в мені, мені важко з тобою жити.

Квітень 2019 (Вінниця)