Замальовка

Анастасия Чередник 98
На схилі року спіймала твою я подобу.
Уява моя дуже швидко створіла особу.
Раптом до стану твого притулюся,
У сокровенних бажаннях  з’явлюся.

Поруч  з тобою я буду блукати,
Будемо міцно долонi тримати.
Зараз знайдемо ми шлях до палаца.
У ковзанах ми вже біля плаца.

Байдуже мені  на докори та сміхи.
Кохання моє існує для втіхи?
Сховаюся я від зливи так лагідно,
Що каяття ворогів буде сказано правильно.

Троянда у вазі розквітне відразу,
Та й серце моє загориться алмазом.
Різноманітні яскраві проміння
Нам посилає вродлива княгиня.