5710. Вялики поспех мае мат

Анжела Кушнер
Большой успех имеет мат
Большой успех имеет мат -
Кто в шахматы играть хотят.
И тот, кто спортом занимается,
С матом, и так, и сяк, встречается
В спортзале с матом повстречается.

Вялікі поспех мае мат
Вялікі поспех мае мат -
Хто ў шахматы гуляць хочуць.
І той, хто спортам займаецца,
З матам, і так, і сяк, сустракаецца.
В спортзале, с матам сустракаецца.