розмова

Гелена Смилянская
як місяць край заводить свій
у небо рогом,
дороговказом шлях Молочний лиє нам свою дорогу,
пливем зірками,
мрії спільні миєм ніччю в казці,
кохане щастя, не кажи,
що це мине дочасно

00.33
06.02.2020