Кулак

Кудревич Карина
Чому завжди так?!
Стінами б'єш кулак!
Давишся алкоголем!
Боже, подай мені знак!
Не залиш мене з власним горем.

Полікуй мене вічним морем.
Заспокой мене тихим словом.
Ми ж насправді багато говорим,
Щоб надалі мовчати знову.

06.04.2019 Вінниця