Хочу жити Тобою!

Ольга Назарова 4
Хочу жити Тобою. Хочу жити для Тебе.
Хочу серцем, душею линуть завжди у небо.

Хочу Тобі у всьому я завжди покорятись.
Хочу Духу Святому без останку віддатись.

Усе бачити хочу я Твоїми очима.
О, Святий рідний Отче, я Тобою любима!

Яке щастя, Ісусе- Ти живеш в моїм серці!
Я у тебе учуся, мій Господь милосердний,

Доброти і любові, чистоти і покори,
Йти вперед знов і знову через луки і гори.

Всі гріхи покидаю. Вся Тобі віддаюся.
Щастя в світі немає- лиш в Тобі, мій Ісусе.

Йди попЕреду, прошу. Я ж піду за Тобою.
Віддаю свою ношу, всі гріхи із журбою.

Беру хрест свій. Він легкий, бо несеш Ти його.
Для гріхів усих мертва. Славлю Спаса мого!