Де подiлися квiтки?

Александр Бойко 4
Де подiлися квiтки,
Чи хтось тут знає?
Де подiлися квiтки?
Де ж вони, де?
Де подiлися квiтки? —
Зiрвали навеснi дiвки.
Коли ж до них дiйде?
Коли ж до них дiйде?

Де подiлися дiвки,
Чи хтось тут знає?
Де подiлися дiвки?
Де ж вони, де?
Де подiлися дiвки? —
Порозбирали парубки.
Коли ж до них дiйде?
Коли ж до них дiйде?

Де подiлись парубки,
Чи хтось тут знає?
Де подiлись парубки?
Де ж вони, де?
Де подiлись парубки? —
Всі стали хлопцi вояки.
Коли ж до них дiйде?
Коли ж до них дiйде?

Де подiлись вояки,
Чи хтось тут знає?
Де подiлись вояки?
Де ж вони, де?
Де подiлись вояки? —
Позалишалися горбки.
Коли ж до них дiйде?
Коли ж до них дiйде?

Де подiлися горбки,
Чи хтось тут знає?
Де подiлися горбки?
Де ж вони, де?
Де подiлися горбки? —
Попроростали скрiзь квiтки.
Коли ж до нас дiйде?
Коли ж до всiх дiйде?