Был себе человек

Надежда Рубан
      Була  собі  людина.

Весна.  Дощі.  Листя.   Гаї.
Квіти.  Сади.  Пісні.  Соловї.
Літо.  Трави.  Море.  Пісок.
Гриби.  Ягоди.  Прохолода.  Лісок.
Осінь.  Обрій.  Листопад.  Дощі.
Вітер.  Слякоть.  Парасольки.  Плащі.
Субота.  Вечір.  Візерунки.  Мороз.
Душ.  Відпочинок.  Вечеря.  Прогноз.
Чекання.  Зустріч.  Квіти.  Страсті.
Слова.  Поцілунки.  Хвилювання.  Щастя.
Сніг.  Завірюха.  Кучугури.  Гойдалки.
Вечір.  Рука  в  руці. Стежки.  Перевулки.
Кафе.  Аромат.  Танці.  Реальність.
Розмови.  Сміх.  Поради.  Радість.
Ніч.  Небо.  Зорі.  Лавка  в  сквері.
Будинок.  Сходи.  Ручка.  Двері.
Ліжко.  Простинь.  Подушка.  Кохання.
Ранок.  Душ.  Кава.  Зітхання.
Макіяж.  Бутерброд.  Поцілунок.  Поспішність.
Робота.  Начальство.  Компютер.  Невтішність.
Телефон.  Звінок.  Розмова.  Усмішка.
Таксі.  Дорога.  Дім.  Кішка.
Телевізор.  Новини.  Тиша.  Скука.
Думки.  Сумяття.  Тиждень.  Розлука.
Неділя.  Поїзд.  Зустріч.  Сльози.
Сміх.  Емоції.  Мовчання.  Погрози.
Скайп.  Діти.  Радість.  Внуки.
Відстань.  Міста.  Країни.  Розлуки.
Вечеря.  Двоє.  Ліжко.  Кохання.
Понеділок. Сніданок.  Кава.  Прощання.
Поїзд.  Рельси. Вірші.  Свобода.
Станція.  Перон.  Сонце.  Погода.
Автобус.  Дорога.  Хвіртка.  Дім.
Подвіря.  Поріг.  Весна.  Грім.
Хліб.  Сир.  Сало.  Сіль.
Час.  Роки.  Хвороба.  Біль.
Старість.  Палиця.  Окуляри.  Склероз.
Стакан.  Щелепа.  Пігулки.  Діагноз.
Ковдра.  Шкарпетки.  Піч.  Сон.
Трембіта.  Домовина.  Молитва.  Канон.
Лопата.  Яма.  Вічність.  Пітьма.
Була  собі  людина  і  нема...

Автор; Н.П.Рубан.