Серцем до серця...

Ольга Назарова 4
Серцем до серця, душа до душі,
В лице до лиця говорити
Хочеться, Боже, з Тобою мені,
Всю волю Твою розуміти.

Діти, онуки, всі друзі мої-
Їх послав Ти мені, Боже.
Все, що даєш, все на користь мені,
З Тобою в житті усе зможу.

Не відступаю, слідом я іду,
Господи мій, за Тобою.
Рукою міцною дитину Свою
Ти поведеш за Собою.

Слава на небі й на цілій Землі
Тільки Тобі вся належить.
Ти найдорожчий, мій Друг неземний.
Твоя вся. Тобі вся належу.

(кн.Буття гл.5 вірш 24; кн.Вихід гл.33 вірш 11)