У Тво1й свобод1 жити хочу

Ольга Назарова 4
У Твоїй свободі жити хочу.
Поможи мені, Господь і Бог,
Ні на мить не відвертати очі
Від святої Істини, дорог,

По яких мені пройти призначив
Ти в моїм житті аж до кінця.
Хочу розуміть Тебе і бачить.
Ні на мить не відвертай Свого Лиця.

Наповняй щомиті Святим Духом.
Сильно дій в мені, потужно і могутньо.
Ти моїм Спасителем є, Другом-
Будь завжди і скрізь Господь присутній

Ти зі мною, з дітками моїми,
Із онуками моїми теж,
Щоб завжди ми всі були Твоїми
І Тебе любили всі без меж.

Кожним поглядом, і думкою, і словом,
Кожним ділом прославлять Тебе
Ти даруй нам - тільки Ти Основа,
Тільки Ти ні в чім не підведеш.