скажи менi

Гелена Смилянская
скажи мені,
де двері сонце відкрива у світлий день,
де радощі веселка множить в душах не своїх, чужих,
фіалки де згубили всі свої сліди,
де серце клятви кида
в береги замерзлої від зла ріки-журби,
де віття розкіш розмарин ажуром на каміння виклав,
там світ спинився в танго
ла мароча й тихо жде,
коли у свіжі пристрасті струна любові нове коло заведе, —

скажи мені


00.27
07.02.2020