Як добре, коли мовчати з ким

Лилия Булла
Як добре, коли є мовчати з ким,
Коли є той, кому заглянеш в очі,
І вмить себе відчуєш дорогим,
І вмить себе відчуєш найдорожчим.

Той, хто мовчанням ніжним обійме,
Душі подарувавши клаптик літа.
Щоб незабутнім став життя момент,
Той вмить наповнить душу ясним світлом.

Як добре, коли є мовчати з ким,
І смакувати чай один на двоє...
І пледом накриваючись одним,
Пролистувати спогадів сувої..
© Лілія Булла