Досить

Кудревич Карина
А може вже досить?!
Хто не живий -
той не просить
До скону його пам'ятати.
До нього в могилу лягати.

Йому буде достатньо того,
що ти будеш знати,
як було приємно спати,
як було приємно каву йому готувати,
приємного дня бажати.

Йому буде досить,
Що ти будеш далі жити.
Ти можеш його і надалі любити.
Та права не маєш просто себе згубити.
Ти йому обіцяла.
Обіцяла, що будеш жити.

Досі каву на двох готувати.
Будеш дуже погано спати.
Мало що відчувати,
Ти будеш про це мовчати.
Бо більше його немає
Щоби все це йому сказати.

07.02.2020