мен вподоблено с да...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

мені вподоблено – сідає
юнь за парти
коли нежданно хтось носив інфаркти
чийсь погляд і осяявсь - 
              і проріс!
я юність серця переніс!

ось ліс
і дух до зір проріс
це називається твоя-моя відважність
чого б це дух питливо важив –
і косогір в снігу
й пухнастик-ліс?


ти до Христа проріс
я юність серця переніс
і серцем переніс

а тайна бє
кураторів
а то по пальцях
і то фартом
а то й кришкою парти…

06.02.2020,
свято улюбленої Ксенії Пет., генія небесного … з променем