***

Максим Глух
Час, ти куди так спішиш?
Летиш. Не озираючи вдаль
Поглинаєш все на своєму шляху
Що було, існувало, -
Перед тобою все впало
Ти могутній. Безжалісний.
Зупинись. Хоча б на хвилинку
Дай сказати тим, хто не встиг
Слів яких так не вистачало
Дай обійняти тим, хто не зумів
Пригорнувшись до серця рай