Рахiвниця

Сергей Комарецкий
Кісточку до кістки покоління,
Рахівниця відлік не веде.
Час безжальний,всі його створіння
Йдуть за обрій, час не береже.

Лік безжальний з нами,
Avva,Отче!
Не пасуй, як дарене життя.
Лиш під небесами
Мироточить
Той, хто сенс дарує для буття!

Всесвіт тісний
Та Чумацьким шляхом
На возах проїдем між зірок.
Не навмисно
Думка летить птахом
В зграю інших, не простих думок!