summer rain

Лорд Брайтон
memory's stinging no more
thoughts don't hit my hands
i am seeing you go
to other banks
you are a bird of passage
seeking your joy in the road
coming to say farewell
and then off you go

summer rain, summer rain
started earlier today
summer rain, summer rain
will my soul's wounds wash away
we will grief together with it
at the blind window's pane
summer rain, summer rain
whispering simple and plain
that you'll come, come again
you will come but it'll be late
untimeliness is a forever play
between woman and man

you will stop coming to my dreams
soon and for all, and then
another dream will brighten
our cold home again
that to seek love from love is silly
you'l realize as years pass
but now you don't hear me
and for return there's no path


Игорь Такьков, Летний Дождь

Память уже не жалит,
Мысли не бьют по рукам,
Я тебя провожаю
К другим берегам.
Ты - перелётная птица,
Счастье ищешь в пути,
Приходишь, чтобы проститься
И снова уйти.
Летний дождь,
Летний дождь
Начался сегодня рано.
Летний дождь,
Летний дождь
Моей души омоет рану.
Мы погрустим с ним вдвоём
У слепого окна.
Летний дождь,
Летний дождь
Шепчет мне легко и просто,
Что придёшь,
Ты придёшь,
Ты придёшь,
Но будет поздно.
Несвоевременность -
Вечная драма,
Где есть он и она.
Ты перестанешь мне сниться
Скоро совсем, а потом
Новой мечтой озарится
Остывший наш дом.
Что от любви любви не ищут
Ты с годами поймёшь,
Ну а сейчас ты не слышишь,
И тебя не вернёшь.
Летний дождь,
Летний дождь
Начался сегодня рано.
Летний дождь,
Летний дождь
Моей души омоет рану.
Мы погрустим с ним вдвоём
У слепого окна.…