ЯКБИ ТИ ЗНАВ

Ирина Куленюк
Градус по цельсію стрімко упав —
Погано там, де нас немає.
Якби ти знав, якби ти знав,
Як, іноді, тебе не вистачає!
Емоції виходять з берегів.
А звички гинуть на морозі.
Мій спогад про любов ніяковів,
Як гість нежданний на порозі.
До свого серця ще раз тебе впущу,
Не покохаю вдруге — пожалію.
Прощу, надивлюсь, відпущу.
І попри стать свою знову змужнію.

07.02.2020