Нуvна лi вода, шоб взрослы памыдоры?

Васыль Брыль-Кобзар
А неvносьць да кветак у пранц?


Мне нуvно любіть только грешную землю!
Зачем бо тоj Бог шэ создав дэся шось.
Поэтому я всіх тут гондэ застрэлю.
Ведь vытка оно v некыj сон.

От я полытів… дэ… куда…где j грехов нет?
Да шо v то такое?! Да нафік мне так!
А ну, повыртаj мэнэ, Ангел, где нечысць
Святых убывае j розумных занадт.

Садізма нымае. А ны в достоевскых!
Бо хто розвраsав ек когося кохда.
І vалость оно трэ до тэjі во нэ3.
А не состраданьне до Анк.

Сбіvалысь гучоны с садов во v небёсных.
І сам пан vа Волгін говорыть ля нам,
Шо есця свобода – забыты любога,
Хто раптом попав до Фомар.

Ісаjя в Мазая с3ляв чы пуд Яновом.
Да не. Говорыв но, шо нас зарэ в пасць.
І вот діхлофоском лабурськым запахла:
Хаді!.. не на клумбы ш во псарнь.

Свобода е волі. Но шо такэ воля.
Хто дасьць поніманьне всіх ласк?
І здуvають подлы добытысь таво vа j,
Шо гэтоj а во Пономар.

Да. Все мы сільны. Еслі радом дамоклы j.
І только одна е быда:
Колы ты ны втопыся в гадыj в болотовы.
І мы засмыелысь з Васька:

Заріс бородоё! О-ёj! Ба, бы вовчык!
Страшыліsэ ходыть, лякае дыток ш.
І ні а у вошкы ны выростуть роvкы,
Шо тыкае пальцём в Котка.

…іграем у бісер. А дэ хто пак смішныj.
Но v в сновы якомуся Пан

...у нас е художнік. Но разве от Бога.
І шо шпань от Терешчука