Руки стариков на белорусском

Юлия Чайко
Яны пабіты студзёной стужаю
Паколаты курчавай ружаю.
Для нас набыты супакой,
Цяробяць стары падол
Рукі нашіх старыкоў.

Такой воляй дужаю
Вяковай мужнасцю,
Яны пакораны працаю
Гадамі зямлю мацалі.

Рукі гэтыя адмечаны
Чырвонай спёкай печаны
Вятрамі балючымі цалованы,
Рукі нашых старыкоў валодалі.
       
24.08.2017 г.