Дзяучынка-надзея

Артём Воронец
Дзяўчына міла, дзяўчыначка люба.
Кветак цудоўных душэны букет.
Вочкі блакітны як чыстае неба,
У цябе закаханы складаю санет.

Дзяўчынка міла, дзяўчыначка люба.
Хай пакуль ты адна бяз мяне,
Косы бліскучыя памятаць буду,
На цёплай і мяккай, зялёнай траве.

Ты прыходзь пад лес рваць арэхі,
Я табе іх збіраць памагу.
І цябе я дзяўчынка-надзея
Пад дажджом светлым днём абдыму.