Колискова

Инна Штефан-Токич
Зорі осипають хмари ті безкраї
Місяць жовтим сяйвом луки золотить.
Промінь сонця гасне, квіти засинають
Вітер позіхає, ледве шелестить.

Казка починає тільки-но вставати
Чаклувати буде уві сні тебе
Гарна ніч жар-птицю в озері купати
Пір'я дарувати з бірюзи своє.

Поцілує ніжно, приголубить, сяде
Шовком оповине янгольське лице
Біле павутиння сріблом загаптує
Спи, дитя маленьке... І собі піде.

29 серпня 1998 рік