Тiнi прожитих сюжетiв

Катерина Жебровська
Тіні прожитих сюжетів
Зібрані у відповідність…
Бачення сходжень і злетів
В межах означення «гідність»…

Тіні туманних уявлень,
Плутаних спогадів Роду…
Острах наближення граней…
Гра у здобуту свободу…

Тіні чиїхось канонів,
Вживлених в кров і у мізки…
Викохані перепони…
Всі, один одному – віжки…

08.02.2020