Я завжди поруч

Клавдия Дмитрив
Я завжди поруч, навіть хоч далеко,
Я завжди поруч, хоча не бачиш ти,
Молюсь за тебе, щоб тобі було легко,
Бо сам в ту мить не можу я прийти.

Я завжди поруч, спробуй це відчути,
Нехай в душі натягнеться струна,
І ноти струн попробуй ти почути.
А прозвучить там нота не одна.

Я завжди поруч в мріях, сподіваннях,
Так непомітно садом я іду,
З тобою я в усіх твоїх чеканнях.
Стежину ту єдиную знайду.

Я завжди поруч в подиху твоєму,
В твоїх думках, які беруть в полон,
Мене зустрінеш на шляху своєму…
Це буде дійсність, буде це не сон.

31.01.2020р.