Моя думка

Клавдия Дмитрив
Моя думка, наче птаха,
Що летить з свого гнізда,
Набирає все розмаху,
Та назад не поверта.

Моя думка легкокрила
Здійнялась у височінь.
Завжди люба, серцю мила,
І не робить вона тінь.

Моя думка, мов пір’їна,
Наче легкий білий пух,
Наче пісня солов’їна,
Затамовує аж дух.

Моя думка, наче квітка,
У весняному саду.
Їй наспівує ще й вітер,
Ноти сипле доладу.

10.02.2020 р.