Vin ne chipliavsia za zhyttia

Ян Ждан
Він не чіплявся за життя,
Віддав його як подарунок,
Служив до самозабуття,
Не виставляючи рахунок...

Він не чіплявся за життя,
Хоча воно Йому належить,
І кожного серцебиття,
В Його руці і долі межі...

Його любов руйнує стіни!
А Він поводивсь як дитя...
Ми ж творимо одні лиш війни,
Він - не чіплявся за життя...

© ; Ян Ждан / 10.02.2020