Минають днi, злiта птахами

Игорь Кознарский
Минають дні, зліта птахами,
А ми і далі, мов чужі,
Себе обділюємо самі,
Все ходимо десь по межі.

Нам б стрітись поглядом, очима
В душі побачити весну,
Щоб зупинилась враз хвилина
Коли до тебе підійду.

Щоби торкнутися рукою,
Ще краще було б обійнять,
Гора ж не сходиться з горою,
А як фінал – поцілувать.

Щоб зникли враз всі перепони,
Хай заясніє небокрай,
Теплом поєднані долоні
Нас поведуть в земний наш рай.

10.02.2020