Щасливий я!..

Сергий Дубенко
Як лелека житиме без неба?
Як без співу жити солов'ю?
Так мені тебе любити треба
І співати про любов свою!

Рідна моя ненько, Україно,
Ти для мене більше за життя,
В моїм серці ти завжди єдина,
Ти моє минуле й майбуття!

Ти мене в дитинстві колихала,
У колиску клала під вікном,
Молоком із медом годувала
І пісень співала перед сном.

Щасливий я вже тільки з того,
Що все життя тобі віддав,
Щасливий я, що цю дорогу
З тобою, ненько, подолав!

Пр.:
Україно моя!
Моя рідна земля!
Сонце й неба блакить
Я ловлю кожну мить!
Україно моя!
І ліси, і поля,
Гори й моря блакить
Я люблю кожну мить!

11.02.2020 р.
м. Київ