Людина-2020

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Марії Єріх Ремарк"Три товариша"

Поки людина не здається
то він сильніше своєї долі
і завжди з тяготами б'ється
хоча і з'їсть навіть пуд солі...
Поки людина не відступить
йде завжди тільки напролом
він шансу свого не відпустить
опиниться у щастя під крилом...
Поки людина в себе вірить
і чує у своєму серці лише зов
той навіть точку зору змінить
бо у житті найголовніше є любов...