ось так було...

Вера Деревьянко
Жили весело
сміялись

Свайби грали
Бо влюблялись
 

Хати строїли
Сади садили

на роботу як на свято кожин день ходили...
Дітки в хатах щебетали
Тільки грошей нехватало...

Щоб не думать  не сумувати

чим тих діток годувати...