я хатинка Бога

Вера Деревьянко
Тіло храм хатинка Бога
Живе душа в нім недотрога.
Живуть в ній різні почуття
Прикрашають нам життя
Є такі що нас калічать
А любов із щастям лічать...
В перемінку відбувається
То любов на зло міняється
То ненависть в серце вскочить
А коханнячко лискочить.
Пролетіло промайнуло все кудись в оте минуле.
Лише спомини лишились
І ми  ними насладились...