Роберт Геррик. N-256 Жующие жвачку

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-256) Жующие жвачку

Кто слово не скрепляет делом, тот
Всё жвачку, не двоя копыт, жуёт.
Но у кого слова с делами слиты,
Жуёт тот жвачку и двоит копыта.


Robert Herrick
The chewing the Cud

When well we speak, & nothing do that's good,
We not divide the Hoof, but chew the Cud:
But when good words, by good works, have their proof,
We then both chew the Cud, and cleave the Hoof.