Неслухнянi нiжки Для детей

Валентина Козачук
В малої  сороконіжки
Такі неслухняні ніжки:
Дві пари хочуть стрибати,
Шість ніжок втікають у хату!

Приспів:
 ох, ніжок у неї багато,
Де стільки взуття їй набрати:
Кросівки, тапочки, валянки,
Ще чоботи й різні сандалики!

Танцюють шістнадцять " Ламбаду" --Немає ніякого зладу!
Сім ніжок у  брудній калюжі,
Намокли і  змерзли там дуже...

Приспів той же.

І плаче Сороконіжка:
Для чого всі оці ніжки?
Яка ж це важка робота
Взувати їх вранці у боти!

Приспів:
Кросівки, тапочки, валянки
Ще чоботи й різні сандалики!
Ох ніжок у неї багато,
Де стільки взуття їй набрати?!