Синергия синергий

Вит Ассокин
Не бойся, друже, глупых слухов.
Но ведай, что Хранитель твой —
один из всех служебных духов,
что век ведут незримый бой
спиной к спине за нас и с нами;
и каждый Ангел нам слуга,
когда мы ближним служим сами
и гоним всякого врага
из наших душ до преисподней,
пока не явит нам Благiй*
Свою Любовь уже сегодня
как Синергию синергий.
Мой друг! всегда от всей души
и всем воистину служи —

12.02.2020

*И се, единъ [некiй] приступль рече ему: учителю благій, что благо сотворю, да имамъ животъ вечный?
Онъ же рече ему: что мя глаголеши блага? никтоже благъ, токмо единъ Богъ (Матф. 19:16-17)