хочу жить...

Вера Деревьянко
Моє місце отаке в житті
Все трапляється на моїм путі

І хороше і погане
Красота ...
а в ній ізяни...

Чемність душу прикрашає
Щастя душу веселить

Помирати я не хочу
Хочу ще я тут пожить...