За мир на Украiнi

Людмила Чупико
Ви за яку країну, любі друзі:
За ту, яку грабують всі щодня?
Чи за оту, яка завжди в потузі,
Чи ту, яка блукає навмання?

Чи не набридло вам оце свавілля,
Яке спустошує людей щодня?
Тож прикладемо ми свої зусилля,
В проломі станемо: дорослий і маля.

Без Бога миру нам не досягнути...
Творець до миру закликає нас!
А як цю істину нам осягнути?
Чого не вистачає на цей час?..

О, Боже мій! Поглянь на Україну!
Дай мудрість лідерам! - помилуй нас!..
Змінити як зневірену країну?..
Ми віримо, що вже приходить час,

Коли молитви Ти візьмеш в долоні,
Тоді і рішення почуєм ми.
Допоможи стояти у проломі,
Щоб вивести країну із пітьми!

За нашу рідну неньку - Україну,
Ми будемо молитися щодня!
З усіх людей Ти знімеш їх провину,
Щоб не блукали більше навмання!

Тож оберемо мир на Україні, -
Об'єднаймося у цій надії.
Бог помічник нам і учора й нині, -
Допоможе здійснювати мрії!
02.10.19