Достеменно

Надежда Рубинская
Любов - це щастя не лише весною.
Любов - це квіти, що не тільки на столі.
Любов - це рідні наші й ми з тобою.
Любов - це жертва для великої землі.

Про неї кожен має дбати ревно,
І дарувати всім без залишку завжди.
У нашому житті - це достеменно:
З любов'ю зовсім не буває самоти.

                13.02.2020