Гасло Укра ни Слава Укра н

Николай Мотков
       
                Гасло України               
                «Слава Україні»
 Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

                Нація, Держава, назва - УКРАЇНА,
                Стяг жовто - блакитний сяє, майорить,
          Герб - «Тризуб» величний, «Сокіл» історичний,
              «Символ» - гімн Вітчизни голосно царить,
                Цільна, самостійна, Європейська, вільна,
                «Континент» свободи, гідності життя,
           Президент, Парламент – з українським гаслом,
                Впевнено, ведуть нас в світле майбуття

                Приспів
                Слава! Слава! Слава!
                Слава Україні,
                Незалежній, вічній, рідній й дорогій,
                Слава! Слава! Слава!
                Слава Україні,
                Правовій, Соборній, вічній і святій,
                Слава! Слава! Слава!
                Слава Україні,
                Неповторній, вільній, рідній й дорогій,
                Слава! Слава! Слава!
                Слава Україні,
                Справжній, Унітарній, вічній і святій
               
                Нація, Держава, назва - УКРАЇНА,
                Дійсна, Європейська, знатна, дійова,
             «Томос» унітарний – «Акт» автокефальний,
                «Зірка» православна - праведна, свята,
                Сильна, непохитна, духом монолітна,
             Конституція - гарант, надійний «Гід» життя,
            Президент, Парламент – з українським гаслом,
                Впевнено ведуть нас в світле майбуття

                Нація, Держава, назва – УКРАЇНА,
                Гідна, Європейська, справжня, Світова,
              Плідна, героїчна «Матриця» суспільства,
                Ти найкраща в Світі – люба й дорога,
                Зоряна, яскрава, сонячна, вродлива,
                Ти наше натхнення, доля і життя,
           Президент, Парламент – з українським гаслом,
                Впевнено, ведуть нас в світле майбуття

                Приспів               
                Слава! Слава! Слава!
                Слава Україні,
                Слава всім Героям сивим й молодим,
                Слава! Слава! Слава!
                Слава Україні,
                Слава Україні – вічній і святій!