230. Я не хочу

Дмитрий Арутюнович Романов
Я не хочу щодня зависати в чатах,
Вічно вводити в мозок пароль і логін;
Я не хочу, рідненька, тебе втрачати
За завісою збочених технологій!

Ми роз'їхались майже по закордонах,
Залишаючи всюди свої відбитки,
І за бозна відомим кому законом
Свою душу розмотуємо до нитки.

Ну не треба! Благаю! Не падай в прірву,
Бо я вірю у тебе, і в перемогу.
Нам обом, відчуваю, що даха зірве,
Тож звернутися буде вже ні до кого.

Не рятує пісок від від вогню та спеки,
Він уже не потрібен – асфальт поклали,
А від нашого краю летять лелеки,
І птахи вже цвірінькати перестали.

Я не хочу щодня зависати в чатах...
Ми зайшли задалеко і не до жартів.
Варто заново наше життя почати,
Бути вільними, зараз же! І назавжди!

грудень 2019