***

Вера Деревьянко
Я розкинула мозгами
Тяжке чомусь життя в нас з вами
Кожин день проблеми валить
З головою нас завалить...
Порішати не встигаєм
У проблемах зависаєм...
Біль і страх людей замучили
Жити з ними всим наскучило.
Тільки щастя крапля капне
Згине смуток у душі внєзапно.
Весело і радісно довкола
Чай попьєм або вже колу
І морожино смачне
Життя пливе до нас гучне...