Чаша учителя украинского языка

Валентина Шакула
Неістотні, істотні іменники,
Коми, префікси і займенники,
Українка тут і Шевченко,
Коцюбинський, Франко, Симоненко.
Тут лунають пісні мелодичні,
Українські твори класичні,
Тут прекрасна і дуже чудова,
Українська народна мова.