Зайчик

Олег Чубченко
Стрибав неначе м’ячик
Пухнастий сірий зайчик
Шукав де що поїсти
Ну хоч з капусти листя
Та люта завірюха
Надула сніг по вуха
І думалось йому
«Ось, Ось и я помру.»
Оббігав все в окрузі
Ну де ж ви мої друзі?
Ну де ж ваші дарунки?
Зимові подарунки.
Зморився. Тихо сів,
І вуха опустив.
Та раптом під ялинкою
Знайшов мішок  з морквинкою
Знайшов там і буряк,
Капусту і кабак.
Наївся він морквини,
Наївся капустини.
А потім з’їв кабак,
И надкусив буряк.
Подякував малятам,
Що принесли обід,
Підняв до горі вуха,
Та швидко в лісі зник.