Пропажа

Олег Чубченко
Маленьке кошенятко шукало маму кицю,
Маленьке кошенятко мурчало у дворі.
Ну де ж вона поділась , моя матуся киця?
Спитаю я  у пташок, які сидять вгорі.
Скажіть будь ласка пташки,
Не видно вам матусі,
Моїй матусі киці, не видно вам згори?
Пташки зацвірінчали, і з гілок позлітали,
Пташки зацвірінчали: Не видно нам ні,ні.
Спитаю у собаки яка живе у буді,
Яка живе у буді, і лає у дворі.
Скажіть мені будь ласка,
Ви не зустріли маму?
Собака відповіла: Не бачила ні,ні.
Спитаю я у коней , які стоять в загоні,
Які стоять в загоні, і топчуться в траві.
Скажіть будь ласка коні, не бачили ви маму?
Їй коні відповіли: Не бачили ні,ні.
Піду спитаю півня,
Прокинувся він рано.
Прокинувся він рано,  на нашому дворі.
Не бачили ви маму, мою матусю кицю?
Їй півник зауважив: Не бачив ні, ні, ні.
Піду я до корови, яка живе у хліві.
Яка живе у хліві, і молоко дає.
Скажіть мені будь ласка, люб'язніша корова,
Не бачили ви маму ? Корова каже:  Є...
Сидить собі тихенько, з самісінького ранку,
Чекає з нетерпінням тепленького сніданку.
Яка велика радість !!! Ура! Ура! Ура!
Знайшлась кицюня мама, і миска молока!!!