Не треба нас дурити

Поэт Закарпатья Василий Галас
* З почутого дитячого.

"Карантин улашували
нам серед зими -
хоч ніскілечки у біса
не хворіли ми.
Надурняк поласувати
любить апарат.
Карантин це - фальшування
грошових витрат.
Легкома у нас украли
тиждень не один.
Не верне ніхто ніколи
цих шкільних годин."

Лютий 2020
Закарпаття