as long as we love each other

Лорд Брайтон
dear God sent you to me,
i look through the port wine world's brighter than ever
than ever
in the cellophane stones of your eyes shines 'i need you' but my English is as bad as ever
as ever
my train drowns in the dark,
rods of staircase are sharp as spears, spears
double-headed hammer and sickle
knocks on windows with its wing, but we're well hidden here
well hid here

as long as we love each other

dear God sent you to me, for the sake of vain fun of spying at us
at us
when the rhythms of love quiet down, we'll forget again about presence of God
of God
and i will sing a stringless song
about a jolly prophet that paid me a visit
a visit
and that in claws of fire-breathing birds
in the shameless night forever i'll fall sleep
as long as we love each other..


Хроноп - Пока мы (любим друг друга)

Светлый бог тебя послал мне,
Я смотрю сквозь портвейн, мир ярче, чем прежде, чем прежде.
В целлофановых камушках глаз твой I Need You,
А я в английском невежда, невежда.
Мой подъезд тонет во мгле,
Прутья лестничной клетки - острые копья, острые копья.
Двуглавый серп и молот крылом
Стучит в окно, но мы укрыты надежно, надежно.
Пока мы любим друг друга...

Светлый бог тебя послал мне,
Ради праздной забавы шпионить за нами, за нами.
Когда смолкнут ритмы любви
Мы забудем вновь о присутствии бога.
И я спою песню без струн,
Что веселый пророк зашел ко мне в гости, в гости.
Что в когтях огнедышащих птиц
Бесстыдной ночью я засну навсегда, навсегда.
Пока мы любим друг друга...