My Sweet Lady L

Владимир Кутузов-Урганчи
My sweet lady L.
I*m loving your smell,
I*m loving your voice
What else,
         I can*t tell

The dawn is mine,
      my love
The night*s been fine,
      my love
You*ll be my wife
      in time,
My sweet lady L.

=
В.К.-У.
=