Вiтаю з Днем Закоханих!

Татьяна Лемешко Безпалюк
У любові немає меж, у любові немає років. Кохання…Любов… тема вічна.
Любов – бажання жити і творити. Цей Божий дар дано людині любити свою землю,
свою Батьківщину, рідних, свою сім'ю, коханих…
Кохання… Любов…. – найкращі ліки для людини. Це зцілення людської душі і серця.
Так давайте берегти і цінувати цей Божий дар!.

Не умирай Любовь, так говорят уста,
И возродись Любовь, Любовью новой.
В стихах и на  яву, ты как слеза чиста,
Неси свой клад, живи, дыши свободно!