Рассмеши комика

Шишикин Александр
Течуть зелені соплі з носа,
Зтікає рейтинг в унітаз.
Дибілам - влада башні зносе,
Свиня коритна їх поросе,
То грантожер, то пірадас,
Реформою ярмують нас.
А СМІ брехнею ум штурмують,
Привчили до брехні народ.
Лапшу на вуха, кістку в рот,
Пидзять про рай, та в ад пидзують,
А популізмом ум шліфують.
Бо там зібрались впопувлізти,
Міністри лупляться в каністри,
Там підолоббі заправля.
Зашкваряні дирки болять,
Для них за благо на йух сісти,
Такі у нас оце міністри.
Ще ж в раді є чорти бридкі,
Пятьсот мандатних майже членів,
Взяли закон творить зелених,
А в поміч їм - порохопси,
Змогли зелених укусить.
Тапер вони вампіри дикі,
Або собаки звіроликі,
Не люди точно, вовкулаки.
Стоїть народ смиренно раком,
Тарифом люблять нас доїть,
Європа сцука, незалежність...
Велика та і довжелезна,
Від тої можна одуріть.

P. S.
Як не баригу вибираєм,
То булаву шуту даєм,
Без вибору ми вибір маєм,
На обіцянки ми клюєм.


Телеграмм: Полит стихи.